Είναι Αυτό Για Την Υγεία Ή Είναι Για Τα Χρήματα;

?????, ??????????? ?????????, ???????

ΚΟΥΆΛΑ ΤΕΡΕΝΓΚΆΝΟΥ: Οι άνθρωποι της Τερενγκάνου έχουν πει να προσέξουμε πλωτών, μεταδοτική ή μεταδοτικές ασθένειες, που μπορεί να εξαπλωθούν κατά την επικείμενη περίοδο των μουσώνων. Χρησιμοποιώντας το μαύρο πιπέρι στη μαγειρική σας βοηθά να καταναλώνετε περισσότερο μαγγάνιο. Ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι περιέχει 370 μικρογραμμάρια μαγγάνιο, το οποίο είναι 21 τοις εκατό της ημερήσιας πρόσληψης για τις γυναίκες συνιστάται από το Ινστιτούτο Ιατρικής, και 16% για τους άνδρες. Το μαύρο πιπέρι είναι η περιεκτικότητα σε μαγνήσιο που ενεργοποιεί τα ένζυμα των κυττάρων σας πρέπει να μεταβολίσει τα θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών και των λιπών. Να πάρει αρκετό μαγγάνιο στη διατροφή σας επίσης υποστηρίζει την υγιή ανάπτυξη των οστών, και το μαγγάνιο βοηθά να κάνει το κολλαγόνο που απαιτείται για την επούλωση των πληγών.

A-D-V-E-R-T-S
Moleculica

Το στίγμα που συνοδεύει την ψυχική ασθένεια στη μαύρη κοινότητα είναι βαρύ, όπως οι μαύροι άνθρωποι αισθάνονται σαν επιλέγουν να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια, τόσο ως θεραπευτής, είναι ένα σημάδι αδυναμίας. Το θέμα της ψυχικής υγείας είναι σε μεγάλο βαθμό απόντες από τη συζήτηση στη μαύρη κοινότητα. Αυτό δεν είναι ένα θέμα που το συζητήσαμε με τους φίλους ή την οικογένειά σας δοθεί το στίγμα που σχετίζεται με την ψυχική ασθένεια της μαύρης κοινότητας. Στην πραγματικότητα, μερικά μέλη της οικογένειας μπορεί να είναι ακόμη και γελοιοποίηση, ή να κάνει τη διασκέδαση του ατόμου που ασχολούνται με την ψυχική ασθένεια. Ως αποτέλεσμα, τα άτομα της μαύρης κοινότητας να επιλέξουν να υποφέρουν στη σιωπή, αντί να το πει σε κανέναν τι μπορεί να κάνει.

Apocryphally, λέγεται ότι έπεσε από το άλογό της σε ηλικία 15 ετών, και τραυμάτισε τη σπονδυλική της στήλη, αλλά πάντα επέμενε ότι δεν είχε τίποτα να κάνει με την ασθένεια.

Πρόσφατα οι μελετητές έχουν προτείνει ότι είχε ανορεξία, ή ΦΥΜΑΤΊΩΣΗ, νευρασθένεια, κοκκύτη, εγκεφαλομυελίτιδα, μη-παραλυτική πολιομυελίτιδα, παραλυτική σκολίωση, ή τον εθισμό στο όπιο ή ψυχική ασθένεια, όπως άγχος και την αγοραφοβία.

Τουλάχιστον ένας βιογράφος πρότεινε ότι "escape σε ασθένεια" ήταν ο τρόπος της να αντιμετωπίσει την απογοήτευση του να είναι μια έξυπνη γυναίκα στην Βικτωριανή Αγγλία ή μια αντίδραση στην εξαιρετική αυστηρότητα της ο χήρος, θρησκευτικά αυστηρό πατέρα. Ήταν, επίσης, περιγράφεται απλά ως υποκρινόμενο. Είχε σταλεί σε ένα spa στο Γκλόστερ για ένα έτος κατά τη διάρκεια της εφηβείας, για να ανακτήσει, και ήταν καλύτερη σε ορισμένες φορές από ό, τι άλλοι, αλλά ποτέ δεν ήταν πραγματικά καλά, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και πάλι.

Οι γιατροί καλούνται να ασχοληθεί με πολλά μέλη των υποθέσεων. Δεν είναι όλοι τους, σε οποιαδήποτε θεωρία, είναι ασθένειες. Ένας γιατρός που συνταγογραφεί αντισυλληπτικά ή εκτελεί μια έκτρωση δεν είναι η θεραπεία μιας ασθένειας. Αν και κάποιες γυναίκες δεν μπορούν κίνδυνο την εγκυμοσύνη ή τον τοκετό, για λόγους υγείας, οι γυναίκες συνήθως χρησιμοποιούν αντισύλληψη ή την άμβλωση στην υπηρεσία της αυτονομίας και ελέγχου πάνω στη ζωή τους. Επιπλέον, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ένα φιλοσοφικά ή επιστημονικά ενδιαφέροντα διάσπαση μεταξύ των ασθενειών και άλλα παράπονα (Reznek 1987, 71-73).

Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν για να εξηγήσει λειτουργική ιατρική, συχνά λένε την ιστορία της Ελίζ, ένα κοριτσάκι τεσσάρων που είχε υποστεί από τότε που ήταν έξι μηνών από δυσεπίλυτα ψωρίαση, με το κόκκινο, το ακατέργαστο, το κλάμα το δέρμα από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα. Οι γονείς της την πήγε στην κορυφή των ιατρικών σχολών, της έδωσε τα πιο προηγμένα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων ισχυρό ανοσοποιητικό κατασταλτικά φάρμακα και φάρμακα χημειοθεραπείας για να κλείσει τη φλεγμονή. Είχε μόλις αναδυθεί από ένα μήνα στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από μάχες μια απειλητική για τη ζωή μόλυνση που προκλήθηκε από την φαρμακευτική αγωγή (Enbrel), η οποία καταστέλλεται το ανοσοποιητικό σύστημα.

Παρά την έρευνα σχετικά με την αιτία, η ρίζα που προκαλεί την φλεγμονή του δέρματος, οι γιατροί χρησιμοποίησαν φάρμακα για να καταστείλουν τα συμπτώματα. Ακόμα, δεν ήταν καλύτερα. Κανείς δεν ρώτησε για τη διατροφή της, ή να σκεφτεί για το πώς η ιστορία της με αντιβιοτικά, όπως ένα μωρό που επηρεάζονται ευαίσθητα εντερική χλωρίδα η δημιουργία των προϋποθέσεων για τη φλεγμονή.