Η Αναπνοή Μολυσμένου Αέρα Μπορεί Να Βλάψει Τα Νεφρά, Μελέτη Βρίσκει

???????, ?????, ??????????? ?????????

Οι ερευνητές του στάνφορντ διαπίστωσαν ότι το χειρισμό του εντέρου μικρόβιο Clostridium sporogenes αλλάξει τα επίπεδα των μορίων στο αίμα των ποντικών και, με τη σειρά του, επηρέασε την υγεία τους. Σύμφωνα με την δήλωση, σε ορισμένες χώρες, περίπου το 80 τοις εκατό της συνολικής κατανάλωσης της ιατρικώς σημαντικά αντιβιοτικά είναι στο ζωικό τομέα.

Είναι σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιείται σε υγιή ζώα για να τους σταματήσει να αρρωσταίνουν και να επιταχύνει την ανάπτυξή τους. Αντίθετα με την κοινή σκέψη και τη γνώση, τα σπυράκια δεν είναι ένα σημάδι της ωριμότητας. Βασικά, αυτό σημαίνει ότι μόλις έχετε ωριμάσει αρκετά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα έχεις περισσότερα σπυράκια.
Κατά τα εφηβικά σου χρόνια, είχε μαίνεται και out-of-ελέγχου ορμόνες φταίνε. Ωστόσο, άλλοι παράγοντες όπως η υγρασία, το άγχος, έντονη εφίδρωση, ή την περιστασιακή χρήση των στεροειδών (ίσως για την οικοδόμηση του σώματος) μπορεί πραγματικά να προκαλέσει την ανάπτυξη των ερεθίζει κόκκινες προσκρούσεις, ακόμη και το δώρο σου ηλικία.

A-D-V-E-R-T-S
Moleculica

Λόγοι για άλυτα εθνικής ομάδας χρηστών περιλαμβάνουν την αποτυχία να αφαιρέσετε το ερεθιστικό, ελλιπή καθαρισμό των μολυσμένων ιστών, ανακριβείς διάγνωση, σε έναν ασθενή που δεν ακολουθεί τα πρωτόκολλα θεραπείας και τα φάρμακα, και τις υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Η αντιμικροβιακή αντοχή είναι ένα πρόβλημα που είναι ευρέως διαδεδομένη, και το πρόβλημα ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης νοσημάτων ή CDC καλέστε το πιο επίμονο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία. Τα βακτήρια που είχαν ιδιαίτερα αντιδραστικό στα αντιβιοτικά έχει γίνει όλο και πιο ανθεκτικά σε ορισμένα αντιβιοτικά.

Το περικάρδιο είναι μια μεμβράνη που περικλείει την καρδιά. Περικαρδιακή νόσος είναι η φλεγμονή (περικαρδίτιδα), δυσκαμψία (συμπιεστική περικαρδίτιδα) ή συσσώρευση υγρού (περικαρδιακή συλλογή) του περικαρδίου. Περικαρδιακή νόσος μπορεί να προκληθεί από πολλά πράγματα, όπως συμβαίνουν μετά από μια καρδιακή προσβολή. Το κόλπο ήταν να διογκώσει μια κοινή, καθημερινή κατάσταση στο επίπεδο της παθολογίας, η οποία, αν δεν παρακολουθήσει, θα μπορούσε να μάστιγα είναι οι προοπτικές για την προσωπική ευτυχία και την επιτυχία. Οι διαφημίσεις το Listerine έμποροι κατασκευασμένο ήταν μίνι-σαπουνόπερες, στην οποία οι άνθρωποι διακινδύνευσαν την κοινωνική ντροπή και αποτυχία, εκτός αν χρησιμοποιηθεί το προϊόν.

Οι οικογένειες σε όλο τον κόσμο — συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στις ΗΠΑ, είναι ήδη αντιμετωπίζουν αυτά τα γεγονότα από πρώτο χέρι, Knowlton λέει. Αυτή είναι μια σπάνια απειλητική για τη ζωή ιατρική κατάσταση που προκαλείται από την υπερβολική έκθεση στον φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την αναισθησία σε νοσοκομεία. Υπάρχουν τρία φάρμακα αναισθητικού που είναι γνωστό ότι προκαλούν ειδικά η κατάσταση. Τα φάρμακα αυτά περιλαμβάνουν σουκκινυλοχολίνη, νευροµυϊκού αποκλεισµού, τα ναρκωτικά, και τα πτητικά αναισθητικά φάρμακα. Ασθένειες του τρόπου ζωής τους εμφάνιση αργότερα στη ζωή ενός ατόμου * δεν φαίνεται να αυξάνουν σε συχνότητα, καθώς οι χώρες γίνονται πιο βιομηχανοποιημένες και οι άνθρωποι ζουν περισσότερο. 14 το γεγονός Αυτό υποδηλώνει ότι το προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση του 49.24 χρόνια, το 1900 15 ήταν πολύ μικρή για εκφυλιστικές ασθένειες να προκύψει, σε σύγκριση με το προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση του 77,8 έτη το 2004. Επίσης, ιδιόχρησης την ηλικία των 50 ήταν 58,5% το 1900, και το 93,7% το 2007.

Μια καλή διατροφή ιδέα είναι να καταναλώνουν πολλά μικρότερα γεύματα όλη την ημέρα αντί για ένα ζευγάρι τεράστια γεύματα, αν ψάχνετε για να γίνει πιο υγιεινό. Όταν καταναλώνετε, με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα ποτέ, ποτέ να πεινάει. Καταναλώνουν όταν είστε πεινασμένοι προκαλεί πολλά άτομα να τρώνε πάρα πολύ και ως εκ τούτου, να αποκτήσουν το ανεπιθύμητο βάρος.

Kitcher είναι objectivism είναι πιο συχνά ονομάζεται το νατουραλισμό: θα παρέχει ένα ελαφρώς πιο πολύπλοκο ταξινόμηση των αναλύσεων της νόσου,αρχίζοντας με τις μορφές του κονστρουκτιβισμού και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν θα συζητηθούν. Στη συνέχεια, το νατουραλισμό θα υποστεί παρόμοια επεξεργασία, πριν από την συζήτηση κινήσεις για την υγεία.